55+ Inloop

Drie keer in de week is er een inloopmoment voor 55+ ers, soms met een thema, soms met een speciaal programma, maar altijd met tijd voor elkaar en tijd om andere Oosterhemers te ontmoeten. Iedereen is welkom, omdat we het fijn vinden om mensen te ontmoeten uit allerlei situaties en allerlei culturen. Op Perron 1 kun je vrienden maken voor het leven!

Woensdagmorgen zijn er twee mogelijkheden om mensen te ontmoeten: van 8.30 tot 10.15 uur de vroege vogels met Trudy, al jarenlang een wijkgroep, waar ook steeds nieuwe mensen welkom zijn. Ook leuk voor moeders met kleine kinderen. Speelgoed is aanwezig!

Van 10.30 tot 12.30 uur is er de Koffietent van Perron 1 en de parochie samen. Meestal met een programma, bijvoorbeeld schilderen, bloemschikken, creatief zijn en thema’s.
Zie ook Nicolaasparochie

Vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is een inloop waar op een rustige manier een goed gesprek mogelijk is.

Inloopmomenten

    • dinsdagmiddag van 17.00-18.00 uur (U kunt aansluitend mee eten, maar dan wel graag van te voren opgeven, het liefst per mail info@perron1zoetermeer.nl)
    • woensdagochtend van 08.30-12.30 uur
    • vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur.

Gerda, Joke en Anouska zijn de vaste gastvrouwen van de dinsdag-inloop en Anouska is de vaste kok! Ze maakt geweldige menu’s. Maar: de ruimte is beperkt, dus geef u op tijd op!