Dozen, dozen en nog eens dozen…

Wie wel eens verhuisd is of zijn huis heeft opgeruimd kent het beeld wel van veel dozen. Wat neem je mee, wat gooi je weg en waar wil je nog even over nadenken.

Inmiddels zijn de meeste dozen gearriveerd aan de Schiebroekstraat en is het al huiselijk gezellig op onze nieuwe locatie. De bank, de doorkijk kasten en de laatjeskast doen vertrouwd aanvoelen.

Inmiddels zijn we ook gestart met de eerste activiteiten en is begonnen met het uitruimen van de dozen. Wat dan vaak bij het uitruimen gebeurt… je werpt nog een keer een blik over alle spullen en ruimt voor de tweede keer op net zo lang tot het weer een overzichtelijk geheel is geworden.

De komende weken gaan we verder aan de slag. Ik geniet nu al van het samenzijn met de vaste bezoekers van onze activiteiten, maar ook van onze nieuwe gasten. Ik heb al menig Middin bewoner gesproken en zij vinden het ook helemaal gezellig dat we er zijn. Waar mogelijk willen ook zij graag hun steentje bijdragen. Het is een bijzondere ervaring om zo met elkaar onderweg te zijn.

Net als verrassingen bij het uitpakken van de dozen over wat er soms allemaal in is gestopt voelt het werken op de nieuwe locatie aan als een cadeau dat we langzaam verder uit mogen pakken. Ik ben een dankbaar mens dat alles zo voorspoedig is verlopen en dat de Schiebroekstraat 1 al een beetje als thuis aanvoelt. Ik zie uit naar wat er allemaal nog gaat komen. En wat betreft die verhuisdozen… daar komt het helemaal goed mee. Die kunnen binnenkort weer opgevouwen terug naar de verhuizer.

Welkom om ook eens langs te komen bij de activiteiten van Perron 1 aan de Schiebroekstraat!