Nieuwe update

Beste bezoekers en volgers van Perron 1,

Afgelopen week is er overleg geweest met de beide activiteitenlocaties van Perron 1. Helaas is het nog niet mogelijk om op beide locaties Middin en WZH) de komende weken te gaan opstarten. De voorzichtige bezoekregelingen voor bewoners komen bij beide locaties nu net tot stand. Om daarbij ook meteen meerdere mensen van buitenaf uit de wijk toe te laten vind men nog te risicovol. Dat betekent dat er in ieder geval tot 1 september geen binnenactiviteiten zullen gaan plaatsvinden.

Ondertussen wordt er nagedacht hoe we ontmoeting op allerlei andere manieren vorm kunnen gaan geven de komende tijd. Mocht de regeling verder versoepelen, dan maken we dit kenbaar via de FB pagina en de website. Houd onze berichtgeving voor de actuele informatie m.b.t. onze ontwikkelingen dan ook via FB en de website in de gaten.

De maaltijdvoorziening zal in ieder geval tot begin september actief blijven. we zijn blij en dankbaar dat we dit wekelijks op maandag vanuit de Oosterkerk kunnen doen. Nadere info over hoe dat werkt kunt u opvragen via 06-11653972.

Het luisterend oor en meedenken bij evt. hulpvragen blijft vanzelfsprekend staan tot nadere berichtgeving. Ik hoop van harte dat we de komende weken op andere manieren jullie weer zullen kunnen gaan ontmoeten! We laten het weten zodra meer bekend is! De plannen zijn er wel al, mar de uitvoering is nog even zoeken. Stay Safe and Healthy!

Hartelijke groet namens Perron 1,
Jacqueline

9Bereikte mensen1Betrokkenheid